2014. jún 26.

Exponenciális fejlődésben a LIGA Szakszervezetek

írta: FSZDL
Exponenciális fejlődésben a LIGA Szakszervezetek

Amióta a LIGA Szakszervezetek 2012 októberében elindította új stratégiája megvalósítását, nem csak taglétszámában gyarapodott, de munkavállalói létszáma is megnövekedett, mondhatni jelentős foglalkoztatóvá vált. Másfél évvel az indulás után a LIGA Szakszervezetek munkavállalói létszáma megközelíti a 100-at.

Ezzel a közel 100 fővel a LIGA Szakszervezetek a legnagyobb szakértői gárdával büszkélkedhető szakszervezeti konföderáció Magyarországon, de valószínűleg több európai ország szakszervezeti szövetsége is megirigyelné ezt a létszámot. A szakszervezeti szakértők fele-fele arányban dolgoznak Budapesten és vidéken.

A mennyiség azonban nem minden, ugyanilyen fontos - ha nem fontosabb - a minőség. 

A LIGA Szakszervezetek munkavállalóinak 30%-a jogász, 21%-a közgazdász, összességében 84%-uk felsőfokú végzettséggel rendelkezik, átlagéletkoruk (a felsővezetőket is beleszámolva) 35,3 év, amellyel bátran mondhatjuk, hogy kellően fiatalos és lendületes csapatot sikerült összehoznunk. 

A LIGA azonban nem marad alul esélyegyenlőség területén sem, hiszen a nemek aránya alapján is jó példával járunk elöl: a munkavállalók 60%-a nő, 40%-a férfi. Továbbá két megváltozott munkaképességű munkavállaló is erősíti csapatunkat. 

csapat3.jpg

Szólj hozzá

LIGA Szakszervezetek