2013. ápr 16.

Bajnaiék megállapodtak az Autonóm Szakszervezetek Szövetségével

írta: FSZDL
Bajnaiék megállapodtak az Autonóm Szakszervezetek Szövetségével

Az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség gazdaságpolitikai programegyeztetésének keretében hétfőn találkozott egymással az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének vezetése és a pártszövetség tárgyalódelegációja - közölte a választási szövetség. 

Na. Eddig tartott a nagy pártsemlegesség.

Te figyelj, ez a Bajnai nem AZ a Bajnai? Tudod, aki megszorította a közszolgákat, gyorsan megemelte a nyugdíjkorhatárt, elvette a 13. havi nyugdíjat, megváltoztatta a nyugdíj-indexálás rendszerét, elhalasztotta a nyugdíjkorrekciót, a táppénz általános mértékét 60 százalékra csökkentette, a családi pótlékot befagyasztotta, a gyes és gyed időtartamát két évben maximalizálta, a lakástámogatásokat felfüggesztette, és megszüntette a gáz- és távhőár-támogatást?

És ez nem AZ a Kónya a Bajnai tárgyalódelegációban, aki anno harcosan kiállt Bajnai ellen? Tudod, aki azt mondta, hogy a Bajnai-csomag eltörli a rendvédelmi és fegyveres testületeknél a 13. havi bért, és hogy az érdekegyeztető fórum munkavállalói oldalán ülő rendvédelmi szakszervezetek egyhangúlag elfogadhatatlannak minősítik a javaslatok irányát és az egyeztetés módját is, ezért tárgyalások nélkül állnak fel az asztaltól?

Szólj hozzá