2015. aug 11.

1000 aláírás a Tungsram Dolgozók Független Szakszervezeténél

írta: FSZDL
1000 aláírás a Tungsram Dolgozók Független Szakszervezeténél

A népszavazás meghirdetését követően a TDFSZ, plakátokon hívta fel a GE Hungary Kft. Lighting munkavállalóinak figyelmét a népszavazás fontosságára. A szakszervezet meghatározott napokon - műszakváltások idejének figyelembevétele mellett a hajdúböszörményi és kisvárdai gyárak bejárata előtt gyűjtött támogató aláírásokat a népszavazás érdekében.

950-xlarge-20150728_132003.jpgTöbben kérdezték mért nem lehet bent a munkahelyen aláírást gyűjteni? Munkatársaink elmondták, - a kérdést megfogalmazóknak, - hogy a népszavazás kezdeményezésnek, és az aláírás gyűjtésnek vannak szabályai, azokat kötelező betartani! Jogilag tiszta eszközök segíthetik elő az eredményességet!

A szervezések sikeresek voltak hiszen a gyárba érkező, és munkahelyet elhagyó munkatársak nagytöbbsége egyetértett az akcióval. Összesen a két helyszínen több mint 1000 aláírást sikerült eddig összegyűjteni. Tisztségviselőink minden aláírónak felhívták a figyelmét, hogy csak egyszer írhatja alá az ívet, egyben kérték a támogatókat, hogy népszerűsítsék a kezdeményezést családtagjaik, szomszédjaik, barátaik körében is!

Köszönetünket fejezzük ki, minden támogató aláírónak! Reméljük eredményesen zárul a kezdeményezés.

Apor István
TDFSZ elnök

Szólj hozzá

nyugdíj népszavazás szakszervezet