2014. okt 06.

Ingyenes munkajogi elsősegély alkalmazás Androidra a LIGA Szakszervezetektől

írta: FSZDL
Ingyenes munkajogi elsősegély alkalmazás Androidra a LIGA Szakszervezetektől

Bárki számára elérhető az az ingyenes munkajogi mobilalkalmazás, amelyet a LIGA Szakszervezetek fejlesztett Androidos okostelefonokra. Az alkalmazásban a leggyakoribb munkajogi kérdésekre adunk gyors válaszokat, valamint további igény esetén egy űrlap kitöltésével vagy a térkép alkalmazás segítségével személyesen is felvehetik megyei munkatársainkkal a kapcsolatot a szakszervezet iránt érdeklődők!

Screenshot_2014-10-03-11-21-46.jpgA program a www.liganet.hu portál rendszerén belül lett fejlesztve a jQuery Mobile keretrendszer, az Apache Cordova és az Adobe PhoneGap technikák segítségével. A használatához hálózati hozzáférésre van szükség. Az app tartalmi frissítését a LIGA munkatársai végzik a Rootor tartalomszerkesztő segítségével. Az app kompatibilis Android 2.1-4.4 verzióival. (Az alkalmazás hamarosan iPhone készülékeken is elérhető lesz!) Az alkalmazott technológia - költséghatékonysága mellett - folyamatos frissítésre és fejlesztésre is alkalmassá teszi közvetlenül a tartalom előállítóit, azaz a LIGA Szakszervezeteket, a fejlesztők bevonása nélkül. Ennek (is) köszönhetően a munkajogi kérdések és válaszok száma folyamatosan növelhető, a változó jogszabályi környezethez szinte azonnal hozzáigazítható.  

Az alkalmazás elsődleges funkciója az, hogy a leggyakoribb munkajogi kérdésekre adjon gyors válaszokat. Emellett megtalálhatóak segítségével a LIGA Szakszervezetek megyei irodái, és egy űrlap segítségével személyes kapcsolatfelvétel is kezdeményezhető munkatársainkkal.

Azok számára, akik csak érdeklődnek a munkajog és a szakszervezetek élete iránt, az alkalmazás közvetíti a LIGA Szakszervezetek híreit, közösségi csatornáit, és munkajogi témájú blogját. 

liga app qr code.png

Szólj hozzá

munkajog szakszervezet mobil alkalmazás Android Munka törvénykönyve Szakszervezetek MobilApp